Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.10.30.Péntek

2009.10.30

10percig hallgattam a kiselőadást aputol hogy nem eszem rendesen.Anyu legnagyobb gondja h a macska kint vagy bent van. fárasszatokmég. nem leszarom h mit kajáltam ma? nemvagyok éhes szal nem lehetett olyanrossz. és 10 napja nem beszéltem ádival és 3hete nem találkoztunk és 10napja is csak 4-5szót beszéltünk ami alig mutat túl a köszönésen. evés. nemnagyon izgat. ja noémivel poén enni. ennyi. de nem egy létszükséglet...ebédelek e vagy sem... ammeg nemis eszem rosszul csak néha. anyu dolgozik eszem egy zacskoslevest el van intézve. jaés ettem 2palacsintát. és ettem mekiben xd naszal. nagyonnemérdekel. eléggé. szar mostanság. nincssemm büszkeségem. felhivomén 80000x ádit ugyse veszi fel. és most látja h 8000x kerestem. naés? aztgondolja h nemtudok élni nélküle. naés? nemigyvan? de. picsába a büszkeséggel.

kedves.jo hangulatu bejegyzés.

miaszart csináljak. minimum egy hete nemtudok aludni. addig fárasztom magam amig 1 perc alatt elalszom. és van pár óra nyugtom. mert ébren nemtudom kikapcsolni az agyam... h nemhiányzok neki h nemszeret h baj lesz/van satöbbi ott zakatol a fejemben... és sajnálom magam. mér baszki ki sajnáljon. igenis szar nekem. jo csomó mindenkinek szarabb. de a múlthoz képest szar.például. augusztus 20.án sokkal jobb volt.szeptember óta szar. és nemhinném h jobb lesz. ha ádival jobb is lesz. felvételi.suliválasztás.csupa fárasztó nyomasztó dolog. najo most esztis leszarom bár az kicsit nyugtalanít h picsaképzőbe fogok járni dehát. angolul jól beszélő picsa leszek. esküszöm smink nélkül kidobnak onnan. kelhetek hamarabb. amikor elsö orán majd elalszik az ember még majd megsem dörzsölhetem a szemem. jo vicc. és nemlesznek barátaim. tulajdonképen mostsincssok. jolvan am van csak most sajnálom magam és jajszegény kis zitus... és igen szép szavakat használokdeeeeeee eztiis leszaromm:D

ma mivel fárasszam le magam?

tegnap végig vettem:
helyzetem noémivel
helyzetem a sulival
helyzetem a tanulással
helyzetem a pénzzel
helyzetem a vásárlással

ez igy leis foglalta a fürdést és az elalvást.

mi legyen ma?

nemtom.

am tiszta kocka vagyok. reggel kimászok az ágybol bekapcsolom a gépet. amig elindul megyek a kávémértmeg pisilni. igy elvagyok 1órát akk közbe reggelizek meg tanulok vagy zongora vagy valami közben mindig 1-2 óra gép. aztán átjön noémi tv-zünk,dumálunk elmegy gép tovább jön haza anyu esti sorozatok tv majd megin gép. napközben egész jol elvagyok elterelem a figyelmem de este. hiába sírok nem nyugszom meg. tehetetlen vagyok és rohadtul idegesít.télleg már kurva szánalmas sms-t is irtam h ha ráér irjon egy visszahivos sms-t. 11nap mulva 1év lesz. annyira.annyira.annyira nem érzem jol magam.

nemazér de szemét dolog ennyire rosszat okozni annak akit szeretsz...már ha szeretsz.

nembánnám ha vhogy kitalálná h vmi bajom van.

BESZÉLNÜNK KELL

tulajdonképpen még irni is idegesitö ezekröl. igyekszem nem erre gondolni de azsem megoldás. beszki nemtok mit kezdeni magammal.

utálom a dózsát.lélekfolytóhely. jo szo mi:D

sokat kell tanulni.ésmégcsak nemis jo suli. és mindekit meghülyít. odamész,bekattansz.

ja én meg picsaképzöbe akarok menni. hurrá.

elökészitön bámulom a piros tangákat,mindenki talpig sminkben.

iiiiiiiiiiiiiiiistenem.

néha ne venném ennyire magamra a dolgokat. télleg nembánom hogy érzékeny vagyok. de most annyira kivagyok akadva. ádiiiiiiiiiiiii:'( neteddezt velem....

megy simsezni vagynemtom miajoeget csináljak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.