Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.10.20.Kedd

2009.10.20

 

Naezt NEON.hu rol szedtem.

Feltehetjük azt a kérdést: mire jó az írás? Azonkívül, hogy adatokat rögzítünk a segítségével, azért még másra is használhatjuk, például önkifejezésre, az emlékeink feljegyzésére, és vagy titkaink leírására. Bármilyen okból  ragadunk is tollat, minden esetben saját lelkünket gyógyíthatjuk vele.

Az írás valakinek egyszerű manuális munka, amit szükségszerűnek tart, de egyébként, csak úgy kedvtelésből nem foglalkozik vele. Másoknak egy életforma, írás nélkül képtelen lennének (meg)élni - ez a munkájuk és a hobbijuk. És vannak azok, akik ugyan nem törekszenek bestseller-írókká válni, de szívesen lejegyzik a gondolataikat, titkaikat, problémáikat. Akik egyszer tollat ragadtak, és megszerették az önmagunkért való írást, azok sokkal könnyebben oldották meg problémáikat - állításuk szerint.

Az első mondat

Persze jön a kérdés, mégis mit írjunk, vagy miről írjunk? A hulló őszi levelekről áradozzanak a költők, de ha csak úgy magamért akarok tollat venni a kezembe, mit vethetnék a papírra? A kérdés jogos, de teljesen felesleges a válaszon görcsölni. Nem azon kell gondolkodni, hogy mit írjunk, hogyan fogalmazzuk meg, lesz-e egyáltalán értelme. Magával az írással kell foglalkozni. Az első mondat a legnehezebb, hiszen ezen rágódunk a legtöbbet. Aztán amikor végre sercegni kezd a papír a toll alatt, vagy ütemesen kattog a klaviatúra billentyűzete az ujjunk alatt, onnantól nincs megállás. A gondolataid egyszerűen öntik magukból a szavakat, néha összefüggéstelen mondatok kerülnek egymás után, de nem baj. Fő, hogy írj! Ilyenkor a legtöbben azt érzik, hogy valami nagyot alkotnak, frappánsan csűrik-csavarják a szavakat, mondatokat, eredetien fogalmazzák meg a világ nagy kérdéseit, és az azokra adott választ. Még ha nincs is így, nem ez számít, hanem maga az érzés. Amit nyújt nekünk.

 

miaz h az elsö mondat nehét?:D irj naplot akk nemaz. mer ha 1x elkezdek irni akkor azért mer van valami amit le szeretnék irni. ebböl sajnos azt szürtem le h kb csak akkor irok h ha valami bajom van...vagy valami rendkivüli v nagyon jo történik velem. de ez ritka.

nadehamár ittvagyok. mostépp kémia házidogát kéne csinlnom.

merhát beteg vagyok. de eltelt 1hónap betegség nélkül;) jovagyok xd

ezaz Arno Cost-cyan tökjo.

3/4 11. reggelizek. aztán elkezdem a házidogát.. majd közben irok néha xd egésznapos bejegyzés lesz :DD neem fél2 körül hazajön anyu...és akk kikapcsolom a gépet....nehogymár egésznap ittüljek deattolmég h bevan kapcsolva nemis ülökk itt egésznap...zongorázom,tanulok...de ha épp kell vmit kérdeznem csak megnézem ki van fenn msnen... na reggeli. vajaskenyé mekkora reggeli xd

legszivesebben tvznék. vagyhát azahelyzet h hiányoznak a szinkron edzések...akármilyen szar volt...nekem bejött. de nemvagyok benne biztos h kibirnám...nemvagyok rossz formában...de nem születtem sportolónak. nemvagyok noémi... énojanlányoslányvagyok:D heti 3 edzés 3 v 2órás...megis halnék. eltudom képzelni magam h ott rimánkodok a vízben h engedjen haza...xDD kiisdobnának a rekreáciobol xDD de milyen meghatározó élmény volt már...azóta vizes képet látok elkap a fuldoklás. meg nem lenne időm Ádira...jo nekisincs ideje rám...de igyekszem alkalmaszkodni. azt hajtogatom magamban h "vihar helyett napsütéssel válaszolsz" xDD amikor jo akk pl szerdán találkozunk...aztán legközelebb szombaton hallok felöle-.- de vihar helyett napsütéssel válaszolsz...:)) kikell bírni.:D csak idönként elgyengülök xdd ésakkor reni elküldi egy msnezését bencével...tele olyanokkal h imádlak reni nagyon hiányzol...és épp kamozunk és elkezdek bőgni xDDD h ilyeneket elég rég hallotam...aztán röhögök magamon :D és vihar helyett napsütéssel válaszolsz. meg igyekszem egy elvileg megbeszélt talira ugy gondolni h csak vicc volt...mert ugysem lesz belöle semmi. meg elöre felkészülni h msnen megse várja h énis elköszönjek...hupedigakkor. ojanokat tudnék irni xDD akkor kb ordít a fejemben h vihar helyett napsütéssel válaszolsz . kb ezeket az xd-ketiscsak kinomban rakom ide:D próbálom elviccelni :DD majdleszzjobbis... lefoglalommagam a kémiával:D asztácium jövööööööök!!

 

12.15 .www.youtube.com/watch

  bármeddig eltudnám nézni annyira...csodáltaos*-* persze nincsmindig hangulatomhozzá house meg ezek az alap:D deha magambaszállok*-* ha nemvoltálmég operában...nemtudod mit hagysz ki...óriási élmény.*-*

13.57
mitakartam írni?
a házidogába márcsak semmelweis élete hiányzik.felkéne hivni noémit.á nemveszifel.o még angol advertisement-et is megkell csinálnom. meg a jelentkező levelet rá.mostittülök és nézekkia fejemböl. na elkéne kezdeni az életét. ennek az angyalok és démonoknak...elég érdekes a vége. azegész tökjo...de a vége az gagyi lett. Langdon kiugrik több kilométerröl egy napvédö fóliával és nem hal meg? jajjde eröltetett. kár érte. Olyan 3hét volt elolvasni. vagyis még van ugy 50oldal. deazsemmi:D már megmenekült a vatikán szal márcsak robert és vittoria összejön és háhá ennyi.Burok jobb. bár annak sem vágtam teljesen a végét. H nemakarnak egy lelket sem megölni...de mégis kivették és beleraktáka Vándort. Volt valami kifogásukde...hepiendnek megkellet lennie:D amugyvan neveletlenhercegnőtííííííííz. befejező rész:( ugyis azlesz benne h J.P.-vel nagy szerelem és hurrá nemkell már pszichológushoz járnia Miának. jajj itt huzom az időt xd nemizgat nagyon ignác barátunk élete xD sem az h FLOWERY GIRL WANTED XD a szünetben elkéne menni vmi jokis balettra.

huha nekem nagyon elkéne mennem úszni:| elkeztdtem félni a víztől?:O ha elkézelem h fejjel lefelé a 2méteres vízben...szorít a tüdöm....mégha jo idö lenne...heti 3x 50hossz rámférne.5bemelegítő...10 sprint...10közepes...10sprint....10közepes...5levezető. bemelegítőbe 2hossz búvár, 2pillangó mindenképp. a levezetőbe mindegy csak lasan :)haezt csinálnám márciusig akkor talán elmernék menni szinkronúszni.

multkor 10sprint után készvoltam:O fogadjunk utána ott röhögtek rajtam h mitképzelek én, tökre nemvagyok odavalo.XD és igazukvan... de tökre teccik.kicsit megreformálna:D edzö tökkemény...:O megreformálná az érzékeny lelkemet...az ezdés meg a testemet xd de alig lenne szabadidőm. ajj olyannehéz. legszivesebben ugyjárnék h csak a technikai elmeket tanuljam :D jo ahoziskéne spárga...spiccenállás...de legalább nemkéne idöreuszni meg steppelni meg...stb. jo csak az idöreuszással van gondom. az hazavágott xd ojanokat kellet csinálni h csak néztem...meg mindig majdmeg fulladtam ennek következtében nemtudtam rendesen csinálni...ésakkormég sürgetnek. biztos vissza akarok  menni? azt hajtogattam akor h soha vissza nemjövök...

szerzek egy uszodabérletet aztán kitalálom majd

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.