Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.01.29.Csütörtök

2009.01.29

hm elöbb kiöntsem a lelkem v a haydn verseny előválogatójáról írjak??

naszal sztem nagyon szar volt, vagyis mostnemugy kel elképzelni h nemtuttam a hangokat, ez már nemijen szinten megy.csak semmit nem csináltam meg amit kellett volna(erősítés,trio-nál lágyan,és tul gyors volt,nemvolt semmi piano, semmi forte minden egy hangszinben.derita néni szerint nem volt rossz.Akkoójó

ÉSMOST:

MIT ÉRDEKEL MINDENKIT HOGY ÉN MIT-KIVEL CSINÁLOK????????

Ésmost ti jártok és húúú láttam h beszéltetek ésés aztmonta h smároltatok és ö ezt hallotta és figyelj ezekeztmegezt csináltálk.

hátelöreisbocsi h ijen szépeket fogok irni demost muszáj:
MI A FASZ KÖZÖTÖK HOZZÁÁ???? ÉS MIT IRIGYKEDTEK??? ÉS FÖLEG NEMKÉNE MINDENT ELHINNI ÉS ÖSSZEVISSZA HAZUDOZNI ÉS OJAT ÁLLITANI H LÁTTAD AZT AMI MEGSEM TÖRTÉNT!!!MOST MÉÉRT OJAN NAGY CUUCC H JÓBA VAGYOK VALAKIVEL??

DEMOST KOMOJAN.egy osztájtársam akimég nemis tul jó barátom mienjogon szól bele hog yén mit csinálok??demért kell azzal foglalkozni hogy mi mit csinálunk?? nincsjobb dolga?? vagy csak jó témr,aztán röhögjünk rajtuk?

Aztánmeg Noémi se volt tul jó passzba ás nem nagyon beszélgettünk énmeg azthittem haragszik rám.Mert az 5-6 szünetből 1et Vele töltök.ugyemien rossz emeber vagyok? denem,nem haragszik.csak nemvolt jó passzban.deegy ijen délelött után már elléggénemvoltam jól.demegbeszéltük noémivel aztán sírtam egyet ésmindenjóóónemazértsirtam mert ojan rossz kedvem volt,csakmár elegemvolt a napból.Ahogy noémi monta:kiüritettem a tartájtKomojan.noéminél jobb barátnő NINCS!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.